TEHNOPANELI

Tehnopaneli je brand koji vrši opremanje ureda modernim, funkcionalnim i profesionalnim uredskim namještajem: radnim stolovima, pregradama, stolicama, ormarima i ladičarima. Tu su i nužni detalji – dopuna namještaju u poslovnim prostorima: vodiči i otvori za kablove, zidne i samostojeće vješalice, nosači za računala i tipkovnice, koševi za smeće.

Tehnopaneli

    Zašto Tehnopaneli?

Nudimo:

– veliki izbor dekorativnog iverala, radnih ploha, akrila i ostalih materijala koji se koriste u modernoj industiji
– najsuvremeniji okovi za uredski i raznovrsan namještaj
Osim redovnog programa, standardnih osnovnih linija i dimenzija uredskog namještaja, nudimo i sve vrste uredskog i raznovrsnog namještaja za specifične prostore, po narudžbi.

Novo u našoj ponudi su i uredski stolovi, klub stolići i produžeci uredskih stolova izrađenih od kaljenog stakla različitih boja, debljine 10 mm, s cilindričnim, metalnim nogama u kromiranoj, alu-sivoj ili čeličnoj površinskoj obradi. Pogledajte primjer stola koji smo nedavno izradili za jednog od našeg kupca na stranici: radni-i-uredski-stolovi.

Dekori i boje koje koristimo prilagođeni su najpraktičnijem suvremenom dizajnu: od svjetlih i tamnih drvnih dekora do različitih jednobojnih varijanti pločastih elemeneta.

Estetski oblikovan, funkcionalan, modernih linija i boja, naš uredski namještaj po mjeri doprinosi eleganciji, udobnosti i efikasnosti vašeg uredskog prostora. Kvaliteta korištenog materijala i konstrukcije osigurava njegovo dugogodišnje trajanje.

Uredski prostori u mnogim poslovnim organizacijama uspješno funkcioniraju, između ostaloga zahvaljujući našem namještaju i opremi.

Uz to, naši rokovi isporuke i znanje u izgradnji i dizajnu uredskog namještaja, jamstvo su da Tehnopaneli namještaj d.o.o. predstavljaju prvi i jedini odabir kada se radi o kvalitetnom i funkcionalnom poslovnom i uredskom prostoru.

Tehnopaneli je pravi izbor za Vas ako ste u potrazi za jedinstvenim proizvodom koji će svojim modernim dizajnom i kvalitetom ispuniti sva vaša očekivanja.

Ovdje smo ako trebate Tehnopaneli:
– Uredske stolice
– Uredske fotelje
– Daktilo stolice
– Konferencijske stolice
– Uredska galanterija

Kvalitetna informacija i predanost poslu moto je koji razvijamo već dugi niz godina!

Vaš Tehnopaneli namještaj d.o.o.

Vaš ured iz snova

Od opremanja ureda do savjetovanja i prodaje uredskog namještaja! Vaš stalni partner!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ

Visoka kvaliteta izrade, besplatna dostava na području Zagreba i besplatna montaža na Vašem prostoru!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ d.o.o.
OIB: 97952755951
Trgovački sud u Zagrebu
Emir Hamzagić, direktor
SJEDIŠTE:
Sabunička ulica 10 10010 Zagreb

 

SHOWROOM
Heinzelova 66, 10000 Zagreb
Adresa na Google Maps: link

PRATI NAS NA:

Facebook

© TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O.