Uredski ormari za registratore i ostali pribor

Tehnopaneli namještaj d.o.o. svojim sistemom konkurentnih cijena, kvalitete materijala, profesionalnog projektiranja, te usluge dostave i montaže oprema i najzahtjevnije prostore širom Hrvatske.

Naši proizvodi, svojim karakteristikama i mogućnostima prilagodbe, osiguravaju raznovrsnim poslovnim prostorima i njihovim namjenama maksimalnu uporabljivost i dugotrajnost. Bogat izbor modela i dodatne opreme, uz mogućnost personalizacije širokim spektrom boja dekora, učinit će urede, konferencijske, recepcijske, blagovaonske i ostale prostore funkcionalnim, efikasnim i atraktivnim.
Uz postojeće, osnovne programe radnih stolova, standardnih osnovnih linija i dimenzija, nudimo i prateći program uredskih ormara i elemenata s vratima od iverala i/ili stakla, otvorenih polica za knjige, brošure i registratore, te pokretnih i statičnih ladičara s centralnim zaključavanjem.

Uredski ormari za registratore u standardnim dimenzijama

Uredski ormari za registratore te police za odlaganje registratora i ostalog pribora izrađuju se u standardnim dimenzijama, međutim izrađujemo ih i po narudžbi, u dimenzijama  i konfiguracijama po Vašoj želji, u skladu s dimenzijama i potrebama pojedinačnih prostora.

Korpuse uredskih ormara i polica izrađujemo od iverala (oplemenjene iverice obložene melaminskom folijom) debljine 18 mm. Iveral je visoke kvalitete, eko klase, prvorazrednih mehaničkih osobina: jednostavan je za održavanje, visoko otporan na kemijske, mehaničke i toplinske utjecaje, postojanih je boja i neškodljiv u dodiru s hranom.

Vrata za ormare izrađujemo od iverala ili stakla (sa ili bez aluminijskog okvira) i s opcijom bravica za zaključavanje i ukrasnim stropovima.

Kombiniranje i dodavanje osnovnih elemenata uredskih ormara i polica, omogućuje postizanje širokog spektra konfiguracija za odlaganje dokumenata, registratora i drugog materijala.

Uz uredske ormare za registratore i ostali pribor, izrađujemo i ormare za odlaganje garderobe, s izvlačnim vješalicama ili nosivim šipkama.

U našoj ponudi se također mogu naći i metalni ormari i ladičari različitih dimenzija i boja: arhivski, garderobni, skladišni i za odlaganje opreme.

Tehnopaneli Vam osigurava jamstvo na sve naše proizvode u trajanju od 12 mjeseci!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ

Visoka kvaliteta izrade, besplatna dostava na području Zagreba i besplatna montaža na Vašem prostoru!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ d.o.o.
OIB: 97952755951
Trgovački sud u Zagrebu
Emir Hamzagić, direktor
SJEDIŠTE:
Sabunička ulica 10 10010 Zagreb

 

SHOWROOM
Heinzelova 66, 10000 Zagreb
Adresa na Google Maps: link

PRATI NAS NA:

Facebook

© TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O.