Radni uredski i konferencijski stolovi neizostavan su dio priče uređenja poslovnog prostora. Poslovni prostor svojim uređenjem nadasve treba reflektirati unutarnju kulturu, stavove i aktivnosti kojima se firma bavi i koje predstavlja. Tako su, na primjer, radni stolovi ali i konferencijski stolovi dostupni u širokom izboru boja (dekora) koje nastoje zadovoljiti osnovne zahtjeve svakog poslovnog prostora.

Radni uredski i konferencijski stolovi različitih oblika

Radnim plohama uredskih stolova dodajemo metalna postolja koja mogu biti  ovalnog, okruglog ili pravokutnog oblika ili pak postolja od oplemenjene iverice.

Uredski stolovi po mjeri svakog dizajna

U kombinaciji sa segmentima različitih oblika i dimenzija, osnovni radni uredski i konferencijski stolovi se mogu kombinirati u efikasne i funkcionalne radne cjeline. Time se postižu 2 efekta: povećanje radne površine, te kreativna organizacija radnog prostora. Ne zaboravimo i ugodan vizualni rezultat.

Konferencijski stolovi su lako prilagodljivi

Veliku pažnju radnim uredskim stolovima daje i multifunkcionalnost. Pored već spomenutih osnovnih dijelova radnih uredskih i konferencijskih stolova (postolje i radna ploha) u multifunkcionalnim radnim jedinicama svakodnevno možemo susresti i visinski podesiva metalna postolja. Na taj način se radna jedinica prilagođava osobi koja sjedi za stolom. U svakom trenutku stol može postati i radna jedinica za stojeći rad.

Radni stolovi pružaju mogućnost dodatne ugradnje

Radni uredski i konferencijski stolovi postaju potpuniji u trenutku kada se u njih ugradi medijska jedinica koja obuhvaća dovod struje, interneta ili drugih priključaka potrebnih za nesmetan rad na uredskoj jedinici ili konferencijskoj jedinici. Osim medijske jedinice vrlo je bitna stavka kanalica za provođenje kabela. Sve ovo ima smisla kada se želi ujediniti oblik i funkcionalnost, dizajn i atraktivnost.

Tehnopaneli Vam osigurava jamstvo na sve naše proizvode u trajanju od 12 mjeseci!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ

Visoka kvaliteta izrade, besplatna dostava na području Zagreba i besplatna montaža na Vašem prostoru!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ d.o.o.
OIB: 97952755951
Trgovački sud u Zagrebu
Emir Hamzagić, direktor
SJEDIŠTE:
Sabunička ulica 10 10010 Zagreb

 

SHOWROOM
Heinzelova 66, 10000 Zagreb
Adresa na Google Maps: link

PRATI NAS NA:

Facebook

© TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O.