Kutni radni stolovi za računala

Kutni radni stolovi za računala su vrsta uredskih radnih stolova. Većina ih je izrađena s dva pravokutna kraka, spojena pod 90 stupnjeva, tako da djelatniku koji radi za njima omogućava korištenje prostora u  radijusu od 180 stupnjeva.

Sama konstrukcija postolja i ploče može biti izvedena kompletno od iverala debljine 25, 36 i 38 mm, u jednobojnim ili drvnim dekorima, spojena čvrstim ugradbenim metalnim ekscentar spojnicama. Moguć je i kombinirani oblik konstrukcije, u kojoj su kutni radni stolovi sastavljeni od radne površine u iveralu i metalnih nogu, spojenih međusobno metalnim veznicima.  Takve noge i veznici u sebi mogu sadržavati prostor za provođenje kablova.

Oblici kutnih radnih stolova za računala

Kutni radni stolovi za računala mogu biti dvodijelni, u obliku dva pravokutna, zasebna, spojena stola ili jednodijelni, s kompaktnom radnom pločom, obično u obliku slova L.

Za optimizaciju njihove funkcionalnosti, u radne površine ugrađujemo i otvore za kablove u metalnoj i PVC izvedbi, okrugle ili pravokutne, ugradbene elektro i medijske utičnice, te medijske kanalice s priključcima. Ispod ploče stola može se vijcima učvrstiti metalni nosač za računalo, te polica za produžne kablove.

Kutni radni stolovi za računala i njihova prednost

Osnovna prednost kutnih radnih stolova je optimalno iskorištenje radne plohe stola, te trenutna pristupačnost svih njenih dijelova s centralne pozicije; rotirajuće radne stolice.

Kutni radni stolovi imaju dovoljno prostora ispod radne ploče za sve druge elemente potrebne na uredskom radnom mjestu: niske komode za odlaganje dokumenata, te pokretne ladičare, obično s tri ili četiri ladice.  Sve može biti pri ruci.

Ukoliko je to potrebno, na kutne radne stolove možemo priključiti i dodatne plohe koje će povećati radni prostor: polukružne, zaobljene i pravokutne segmente.

Postavljanjem vanjske obloge s uzdužnom policom, kutni radni stolovi za računala mogu funkcionirati i kao kutni recepcijski pultovi.

Naredna opcija su i dodaci, odnosno nadgradnje/police, na gornjoj površini radne plohe.

Kutni radni stolovi za računala po mjeri

Da ne biste bili ograničeni samo na postojeće dimenzije i da bismo Vam omogućili što veći izbor, sve elemente uredskog namještaja izrađujemo i prema Vašim željenim oblicima i/ili dimenzijama, ukoliko je to tehnički izvodljivo, te prema raspoloživom obliku i veličini prostora.  U tome će Vam pomoći naši tehnolozi svojim prijedlozima, projektiranjem i vizualizacijama.

Svaki detalj naših programa pažljivo je osmišljen i razrađen kako bi zadovoljio estetske zahtjeve, ali i podržao dinamiku svakodnevnog radnog dana.

Tehnopaneli Vam osigurava jamstvo na sve naše proizvode u trajanju od 12 mjeseci!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ

Visoka kvaliteta izrade, besplatna dostava na području Zagreba i besplatna montaža na Vašem prostoru!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ d.o.o.
OIB: 97952755951
Trgovački sud u Zagrebu
Emir Hamzagić, direktor
SJEDIŠTE:
Sabunička ulica 10 10010 Zagreb

 

SHOWROOM
Heinzelova 66, 10000 Zagreb
Adresa na Google Maps: link

PRATI NAS NA:

Facebook

© TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O.