konferencijske stoliceUdobnost sjedenja i kvaliteta radnih stolica osnovni je preduvjet zdravom načinu života. Uredski namještaj za sjedenje namijenjen opremanju interijera, kako ureda tako i konferencijskih sala, ima vrlo važnu funkciju, a to je podržavanje tijela u uspravnom, udobnom i zdravom sjedećem položaju.

Čemu služe konferencijske stolice?

Konferencijske stolice i naslonjači služe za sjedenje prilikom održavanja sastanaka, konferencija ili prezentacija. Kvalitetna konferencijska stolica mora omogućavati podešavanje visine sjedala, mora imati rukonaslone te dovoljno visoki naslon za leđa. Konferencijske stolice se uglavnom sastoje od postolja, sustava za namještanje udobnosti, sustava za namještanje visine, sustava za namještanje sjedala, rukonaslona i naslona.

Konferencijske stolice mogu biti izrađene od različitog materijala

Postolja stolica dolaze u obliku nogu, skija ili zvijezda. Izrađuju se od metala, PVC-a ili drva. Ona mogu biti na kotačićima ali i fiksnim nogicama, ovisno o tome što je korisniku funkcionalnije.

Sjedala dolaze ergonomski oblikovana i ojastučena, tapecirana visoko kvalitetnom tkaninom, prirodnom kožom ili kaširanom 3D tkaninom. Rukonasloni su najčešće od poliamida.

Pravilno podešena ergonomska stolica je preduvjet za pravilni položaj sjedenja. Na udobnost sjedenja utječe mnogo čimbenika koji se razlikuju od osobe do osobe.

Na što treba pripaziti kod kupovine konferencijskih stolica

Za konferencijske stolice također je bitno da je stolica atraktivna, multifunkcionalna te da se savršeno uklapa u interijer konferencijske dvorane. Dizajnerske stolice ostavljaju posebno dobar pozitivan dojam tvrtke. Lijepo oblikovana i dizajnirana stolica nije uvijek i udobna i funkcionalna stolica. Prilikom odabira stolica za konferencijske dvorane treba pažljivo sagledati sve zahtjeve koji zadovoljavaju uvjete dobre i kvalitetne konferencijske stolice.

Konferencijske sale su oduvijek reprezentativni dio tvrtke i neizostavan dio priče uspješnih tvrtki.

Tehnopaneli Vam osigurava jamstvo na sve naše proizvode u trajanju od 12 mjeseci!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ

Visoka kvaliteta izrade, besplatna dostava na području Zagreba i besplatna montaža na Vašem prostoru!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ d.o.o.
OIB: 97952755951
Trgovački sud u Zagrebu
Emir Hamzagić, direktor
SJEDIŠTE:
Sabunička ulica 10 10010 Zagreb

 

SHOWROOM
Heinzelova 66, 10000 Zagreb
Adresa na Google Maps: link

PRATI NAS NA:

Facebook

© TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O.