OPREMANJE UREDA - TEHNOPANELI

Vaš partner do savršenog radnog prostora!
Kontaktiraj nas!Pogledaj ponudu!

UREDITE ILI OSVJEŽITE SVOJ RADNI PROSTOR! POSEBAN PROGRAM OPREMANJA UREDA NUDE VAM TEHNOPANELI

Ponosni smo što Vam možemo ponuditi uredski namještaj i opremiti Vaš ured velikim brojem programa iz naše standardne, ali i van-standardne ponude.  Naši se programi odlikuju kvalitetom upotrebljenog materijala i dizajna, dugotrajnošću, elegancijom i, nadasve, funkcionalnošću primjerenoj modernim poslovnim prostorima.

Standardni programi se izrađuju u velikom broju standardnih dimenzija, koje se lako uklapaju u većinu poslovnih prostora.

Da ne biste bili ograničeni samo na postojeće dimenzije i da bismo Vam omogućili što veći izbor, sve elemente uredskog namještaja izrađujemo i prema Vašim željenim oblicima i/ili dimenzijama, ukoliko je to tehnički izvodljivo, te prema raspoloživom obliku i veličini prostora.  U tome će Vam pomoći naš tehnolog, koji izrađuje dokumentaciju, nacrte i prijedloge elemenata.

Svaki detalj naših programa pažljivo je osmišljen i razrađen kako bi zadovoljio estetske zahtjeve, ali i podržao dinamiku svakodnevnog radnog dana.

U programu uredski namještaj nalaze se  radni i uredski stolovi, te  uredski ormari, police i ladičari. Uz to, u našoj ponudi imate mogućnost odabira dekora i materijala koje smo izdvojili za vas.

Pripremamo i montiramo uredski namještaj.  Montaža je besplatna. Za područje grada Zagreba, dostava je također besplatna.  Dok je za lokacije izvan grada Zagreba, iznos dostave ovisan o udaljenosti.

Izradi uredskog namještaja smo pridružili također i nabavu, montažu i ugradnju nekih drugih dodataka svakom uredskom prostoru:  fiksne i samostojeće vješalice, koševe za smeće, otvore za kablove, nosače računala i tipkovnica, recepcijske pultove, te uredske i konferencijske fotelje i stolice.

UZ TEHNOPANELE OPREMITE SVOJ URED KVALITETNIM NAMJEŠTAJEM KOJI TRAJE – PROVJERITE NAŠE PRODAJNE PROGRAME JOŠ DANAS I UVJERITE SE U KVALITETU!

Početkom godine opremali smo kompletnim uredskim namještajem i stolicama  480 radnih mjesta na Zagrebačkom Velesajmu – Tehnološki park, Inkubator za mlade poduzetnike.  Investitor je bio Grad Zagreb, a glavni izvođač radova građevinska tvrtka Graditelj svratišta d.o.o.

Tehnopaneli

Od opremanja ureda do savjetovanja i prodaje uredskog namještaja! Vaš stalni partner!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ

Visoka kvaliteta izrade, besplatna dostava na području Zagreba i besplatna montaža na Vašem prostoru!

TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ d.o.o.
OIB: 97952755951
Trgovački sud u Zagrebu
Emir Hamzagić, direktor
 
 
SJEDIŠTE:
Sabunička ulica 10, Zagreb
 
SHOWROOM: 
Dračevička 6, 10010 Zagreb, Hrvatska
 

© 2018. TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O.

PRATI NAS NA:

Facebook

© TEHNOPANELI NAMJEŠTAJ D.O.O. | Web Design Made with seosem.hr